Online cursus

MamaBalance| Zwangerschap, bevalling en kraamtijd coaching

Baby op Komst voor bewust Moederschap.

Baby op Komst; de complete cursus voor een gemakkelijkere bevalling, minder fysieke klachten en een fijne kraamtijd. Krijg effectieve ademhalingstechnieken  die je makkelijk kan gebruiken tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Neem een kijkje naar je angst, pijn en mindset en zet deze om. Wil jij weten hoe je in 3 weken met hele simpele technieken je moederschap in kan gaan? (en in verbinding met je partner) Schrijf je dan alvast in voor onze Online Baby op Komst Cursus.

Herken jij jezelf hier in?

  • Het is je eerste zwangerschap en je mist nog nét die extra inzichten over hoe je jezelf emotioneel en mentaal kan voorbereiden op al die veranderingen.
  • Je hebt geen idee hoe je je MamaKracht kan inzetten om bij je gevoel te komen zodat je met vertrouwen kan bevallen.
  • Het is je tweede zwangerschap, maar je eerste bevalling heeft je angstig gemaakt.
  • Je weet niet precies hoe je met je MamaKracht kan leren ontspannen tijdens je zwangerschap en kraamtijd.
  • Je maakt je zorgen over je zwangerschap of kraamtijd.
  • Graag wil je je lichaam de kans geven voor herstel na de bevalling, maar je weet niet hoe je tijd moet maken voor jezelf wanneer de baby er is.
  • Je wilt meer weten over gezonde voeding en supplementen zodat jij weet wat nou eigenlijk goed is voor jou en je baby.
  • Je wilt je MamaKracht gebruiken om meer in verbinding te zijn met jezelf, je baby en je partner.

Geef jij jezelf prioriteit?

Wil jij prioriteit kunnen geven aan je mentale, emotionele en fysieke gezondheid? Zodat je minder stress ervaart en meer kan genieten tijdens de zwangerschap en kraamtijd, schrijf je dan nu in voor de Baby op Komst cursus.

In 3 weken leer je beter met je zorgen rondom je zwangerschap en kraamtijd om te gaan, stress verminderen en vol zelfvertrouwen aan je reis naar het moederschap te beginnen, in verbinding met jezelf, je baby en je partner. Want jij verdient een ontspannen zwangerschap, een fijne bevalling en een heerlijke kraamtijd. En elke baby verdient een zelfverzekerde en ontspannen moeder.

Dus wil je graag weten hoe je om kunt gaan met beperkte overtuigingen, je gevoelens leren volgen en in je MamaKracht staan? Of wil je werken aan het verminderen van de impact van stress op jezelf en die van je baby? 

Maar je weet niet waar je de juiste ondersteuning kunt vinden? Let me help you!

Geniet van het moederschap en voel je zeker over je nieuwe rol als (a.s.)mama, zodat je goed voor jezelf en je baby kan zorgen, eventueel samen met je partner.

Krijg een seintje als de cursus online komt

En ontvang direct al mijn ebook "Baby op Komst; 3 redenen waarom houding zo belangrijk is tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd en het is niet alleen voor een gemakkelijkere bevalling" kado!

E-boek Baby op Komst, voor een betere zwangerschap, bevalling en kraamtijd | MamaBalance

Wat anderen zeggen...

Nu ik aan dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven, kijk ik terug op de super tijd die ik heb gehad met Luz Schilt. Omdat ik in verschillende landen heb gewoond, heb ik ervaring met verschillende coaches. Ik ben blij te kunnen zeggen dat Luz meer kennis heeft dan de rest die ik heb ontmoet. Vanaf de 20e week van mijn zwangerschap richtte zij zich op de meest belangrijkste zaken, van mijn houding tot het kalmeren van mijn gedachtes met essentiële ademhalingstechnieken, en leerde me het geheim van een gemakkelijke bevalling. Veel vrouwen vrezen het idee van een bevalling, maar voor mij was het een prachtige ervaring dankzij Luz. Haar niveau van energie, zorg en toewijding is zeer aanstekelijk en liet me altijd vol vertrouwen achter en voorbereid op het moederschap. - Sathvika Shetty Chicago, VS

Van Luz heb ik een fantastische postpartum behandeling gehad en dat kan ik echt iedere kersverse moeder aanraden. Twee uur lang diepe ontspanning die me echt weer een beetje bij heeft laten trekken. Luz is een ontzettend lieve vrouw bij wie je je gelijk op je gemak voelt en heeft magische handen. Fijn dat er ook zoveel aandacht wordt besteed aan warmte en de buik. Dankjewel Luz voor de ontspanning en rust die ik zo ontzettend hard nodig had 😊. - Nina Oosterveer

Zowel de lessen als de pelvis workshop zijn een aanrader. Na de proefles voelde ik meteen een fijne connectie en ben ik gestart met zwangerschapsyoga en nu met 31 weken zwangerschap kan ik zeggen zoveel geleerd al te hebben. Ik was namelijk “bang” voor de bevalling, maar nu denk ik “kom maar op”, dit komt zeker door de bijdrage, kennis en ervaring, van balanced and forth. Zo ook tijdens de pelvis workshop weer een frisse blik op oa ontspanning, houding en ademhaling. - Rachelle Luiten

Nu inschrijven